Over

Achter Moving Backwards zit Mariska de Haan. Ik ben elke dag opzoek hoe ik mezelf kan verbeteren. Welke kleine stappen kan ik zetten, zodat ik mijn werk morgen nóg beter kan doen.

Maar waarom Moving Backwards? Wie wil er nu achteruit, we willen toch vooruit? Om vooruit te kunnen, moet je vaak eerst een stap terug zetten om overzicht te krijgen. Vanuit dit overzicht kan je vaak al kleine stappen zetten met grote impact.

Mariska

Werkwijze:

We gaan eerst de huidige situatie in kaart brengen. Door met de uitvoerders van het proces in gesprek te gaan, kunnen obstakels al snel worden geïdentificeerd. In deze stap is het nog niet de bedoeling aan de slag te gaan. De zogenaamde 0-meting is belangrijk om aan het einde echt resultaat te kunnen boeken.

Wanneer de huidige situatie duidelijk is, gaan we weer een stap terug. Wat is het doel van het in kaart gebrachte proces én wordt dat doel met dit proces bereikt? Wanneer dit helder is, kunnen de vervolgstappen gezet worden. Welke stappen dit zijn, is volledig afhankelijk van de situatie. Er is een gigantische toolbox beschikbaar met allerlei methoden, waaruit ik een keuze zal maken die het beste past bij jouw situatie of proces. Op deze manier bied ik een op maat gemaakte aanpak met concrete resultaten die echt verschil gaan maken.

Door mijn jaren ervaring met het coördineren en stroomlijnen van processen gecombineerd met mijn studie bedrijfskunde heb ik veel vaardigheden ontwikkeld om het gebied van samenwerken, analyseren, methodisch werken en project- en procesmanagement. Met mijn enthousiasme en competenties wil ik je graag helpen.

Wil je meer weten?

Neem contact met mij op!

Download hier mijn algemene voorwaarden.